Flotte gulve

Professionel gulvlægning med flotte resultater

Vi lægger alle slags gulve

Trænger dit slidte gulv derhjemme til at blive skiftet ud, og leder du i den forbindelse efter en kompetent og erfaren tømrer, der kan lægge nyt gulv hjemme ved dig? Hos Plahn & Trier Tømrerfirma Kevin ApS tilbyder vi gulvlægning af højeste kvalitet. Vi udfører både store og små opgaver med nyt gulv, og vi kan således både stå for at lægge gulv i et helt hus, i et enkelt rum eller en mindre lejlighed.

Vi samler på tilfredse kunder i og omkring Nordsjælland og København, herunder i Espergærde, Holte og Hørsholm. Vi lytter altid nøje til vores kunder ønsker, så vi kan levere et resultat, der er præcist, som de ønsker det. Hos os har vi nemlig et stort fokus på både udseendet og funktionen af vores endelige arbejde – og du kan derfor altid forvente smukke og langtidsholdbare løsninger, når vi har stået for gulvlægning.

Gulvlægning efter dine behov

Vi kan tilbyde lægning af nyt gulv med flere forskellige materialer og træbehandlinger. Det betyder, at du selv kan vælge, hvilke farver, nuancer og udtryk, dit nye gulv skal have. Uanset hvad, benytter vi os dog udelukkende af kvalitetsmaterialer, og vi efterbehandler alt vores træarbejde, så du kan være glad for det i mange år.

Hvis du har brug for en professionel gulvlægger, er vi dit kvalitetssikre valg. Vi sætter en dyd i vores håndværk og kæler for detaljen, så du får et unikt og eksklusivt gulv.

Hvis du ikke ønsker at få lagt et helt nyt gulv, så kan vi også reparere, renovere og genopfriske dit gamle trægulv, så det får lidt nyt liv i sig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere om, hvordan arbejder med gulvlægning, eller hvis du vil have et tilbud på at få lagt nyt gulv i hele eller dele af dit hjem, så er du meget velkommen til at kontakte os. Med vores hjælp kan du få et unikt, nyt og lækkert trægulv hjemme ved dig.

Vi tilbyder også udskiftning af vinduer og døre. Læs mere om nye vinduer og døre her.

Kvalitetshåndværk er en selvfølge

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor lægger vi stor vægt på, at kvaliteten altid er helt i top.​

Vores service er første prioritet

Vi yder altid en ekstra indsats for vores kunder.

Mange glade og tilfredse kunder

Resultatet af vores arbejde er til glæde for vores kunder.

Personlig håndtering

Din opgave håndteres af mester selv.

Hvad koster en tømrer?

Vores priser for en tømrer afhænger af opgavens omfang, dine ønsker til materialer og eventuelle gamle skader, som skal udbedres.

Du kan altid forvente en konkurrencedygtig pris. Kontakt os for at aftale det videre forløb og for at få et uforpligtende tilbud på det ønskede tømrerarbejde.

kevin-circular

Få et gratis og uforpligtende tilbud af Kevin

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have. Ønsker du et tilbud på din byggeopgave, så er du altid velkommen til at kontakte Kevin på telefon 20 75 95 92 eller du kan sende en mail til kevin@plahn-trier.dk

Er du klar til dit tilbud?

Har du en tømreropgave og ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld vores formular og modtag et godt tilbud.

 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Plahn & Trier Tømrerfirma Kevin ApS

Munkegårdsvej 75B, 3490 Kvistgård

​CVR: 42196304

dhv-hvid   logo

white-phone-fill  20 75 95 9220 75 95 92​

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 07.00 – 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Henvendelser besvares hurtigst muligt, alle ugens 7 dage. Send din mail til kevin@plahn-trier.dk.

white-facebook-box-fill  white-instagram-fill